5/24/09

Pan Europæisk Email Marketing Undersøgelse godt på vej

Det har taget længere tid end forventet, men nu er vi godt på vej. Den første Pan Europæiske Email Marketing Undersøgelse, der officielt hedder FEDMA Pan European Email Marketing Benchmark, vil blive udgivet i oktober 2009.

Som formand for FIMAC har jeg til syvende og sidst ansvar for gruppen, der skal forberede undersøgelsen, markedsføre den mhp. at tiltrække data samt færdigstille rapporten. Det bliver spændende, og, ligesom den første FEDMA European Direct Marketer of the Year Award, endnu et svendestykke for at bevise value-add fra FIMAC til direkte og interaktive markedsførere i Europa.

Hensigten er at rapporten skal udgives som en samlet Pan Europæisk benchmark, men også som landerapporter i de lande, hvor vi kan opnå kritisk masse i dataindsamlingen. Jeg håber at Danmark kan blive et af de lande. For jeg ved at mange email markedsførere mægtig gerne vil kunne sammenligne egne resultater med andre fra samme industri.

Vil du deltage ved at rapportere dine data til gavn for den samlede rapport, kan du skrive til mig. Alle, der bidrager med reelle data får den Europæiske Benchmark rapport helt gratis.

No comments: