3/1/09

MODERNE MARKEDSFØRING: EVALUERING AF WEBSEMINAR DEN 25. FEBRUAR 2009

Sidst i februar havde 42 danskere tilmeldt sig web-seminaret "Moderne markedsføring". Nedenfor kan du se deres evaluering af web-seminaret.



Alt i alt var deltagerne tilfreds med web-seminaret. Min egen oplevelse er at emnet er for bredt. Og det åbner ikke op for muligheden for at gå ordentligt i dybden med nogle af emnerne. Selvom evalueringen af indholdet er ok - særligt taget i betragtning af at 2 af 20, der besvarede spørgeskemaet gav det et 2-tal, så vil det i fremtiden være vigtigt at skrue emner sammen med et fokus på at oplevelsen af indholdet bliver bedre.

Som oplægsholder er det sværere at tale om et bredt emne uden en egentlig rød tråd. Så min - og andre taleres opgave - vil kun blive nemmere med et mere fokuseret emne.

Bedre end sidste web-seminar
Hvor relevans og indhold blev vurderet på samme niveau som det første Moderne Markedsføring web-seminar, så blev "taler evner" og "samlet vurdering" evalueret noget højere end sidst. 5,9 for taler evner og 5,75 som samlet vurdering. Og det er helt fint.

Anbefalelsesraten, som når alt kommer til alt er den vigtigste måleenhed, var ligeledes højere end sidst og på niveau med de engelsk sprogede web-seminarer. 90% sagde at de ville anbefale web-seminaret og 10% måske.

Til gengæld fik jeg noget at tænke over da jeg så evalueringen af markedsføringen af web-seminaret. For de engelsk-sprogede web-seminarer er dette punkt altid meget højt vurderet. Måske er det sprog-mixet mellem dansk og engelsk på tilmeldingssiden og i eventuelle opfølgninger, der skæmmer.

Mht. om forventningerne blev indfriet, synes 60% at de gjorde, 25% synes at forventningerne blev mere end indfriet medens 5% var uafklaret.

Nye web-seminarer
Deltagerne blev også spurgt hvilke emner de gerne ville høre om på evt. fremtidige web-seminarer. Top 5 blev:

1. Markedsføring til social networks
2. Hvordan komme igang med PR/markedsføring
3. Direct marketing
4. Loyalitetsstrategier
5. Søgemaskine markedsføring og optimering

Jeg vil nu gå igang med at identificere talere og datoer for en række nye web-seminarer, der adresserer disse emner.

Det næste web-seminar på dansk har titlen Sådan skaber du websites, der sælger og foregår den 24. marts 2009 kl. 10. Du kan tilmelde dig her

No comments: