6/26/09

Michael Leander speaker of the event i Warszawa

Jeg har lige fået meldingen. Og den blev jeg glad for. I sidste uge talte jeg ved den 10. emarketing konference i Warszawa. Konferencen bestod af fire konferencer med hvert sit tema. Mit indlæg om "marketing through social media" var keynote på konferencen "e-marketing, web 2.0 and more".

Katarzyna Klimkiewicz, der var ansvarlig for konferencen, har netop meddelt, at min score på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er højest, var 4,6 for indhold og 4,9 for præsentationsteknik.
Men hun fortalte også, at mit indlæg var det bedste blandt de omkring 50 talere, der deltog på de fire konferencer. Når man som jeg altid er en "bekymresigr*v", er det dejligt motiverende at få sådan en tilbagemelding.

Hendes udtalelse er her:

„Michael Leander Nielsen was my special guest during ‘e-marketing web 2.0 & more’ conference. His presentation received the highest notes: 4,6/4,9 (topic/show).

Not only numbers prove his knowledge and experience – many delegates congratulated me attracting such a great expert.He is one of the best speakers who I’ve ever met in my 10-year career as a conference producer”.

Katarzyna Klimkiewicz
Project Manager
Blue Business Media, Poland

Og så kan Janteloven iøvrigt stadig godt gå hjem at lægge sig. Uanset om du synes dette er relevant for dig eller ej, så har jeg nu fået placeret denne information et sted, hvor jeg kan finde den igen.

1 comment:

Mia Otterstad said...

jeg synes det er intet mindre en p...godt gået !!! :)
stort tillykke