7/24/09

Salesforce.com's mange mærkeligheder


Salesforce.com har mange mærkeligheder - besynderlige funktioner og funktioner, der på papiret ser lokkende ud, men alligevel ikke lever op til løftet. I virkeligheden kan der skrives tykke bøger om det emne.

Men den her er en af de sjovere. Som det fremgår af billedet skal man "opgradere til Microsoft Explorer" for at kunne anvende en bestemt funktion. Hei - helt ærligt; "opgradere". Explorer er tæt på at være den dårligste af alle browsere, og alligevel har en af verdens største leverandører af CRM systemer valgt, at netop editering af HTML email templates i salesforce.com kun kan udføres, hvis jeg switcher til Explorer.

Kan nogen ikke lige ringe salesforce.com op for at fortælle dem, at alle, der har bare lidt interesse i at få bedre løsninger, end dem, som er præ-installeret på PC'ere, næppe vælger Explorer som standard browser, når man får bedre hastighed, sikkerhed og fleksibilitet med særligt Firefox, men også med Google's egen Chrome.

Spændende at se hvad der sker med browser markedsandelene i Europe nu, hvor EU har indskræket Microsoft's muligheder for at snige Explorer ind på enhver PC.

No comments: