2/1/09

MELODI GRAND PRIX BRANDET LEVER I BEDSTE VELGÅENDE


Så du Melodi Grand Prix? Hvad synes du om det? Vandt din favorit sang? Har vi en chance ved det Internationale Melodi Grand Prix i Moskva?

Vi så det. Og jeg må sige, at jeg sjældent har set så veloplagt et publikum. Hold da helt fest. De var på fra start til slut. Det må have været en sand fornøjelse at være Brinck, Hera, Johnny de Luxe, Jeppe, Marie, Jimmy og alle de andre optrædende. For ikke at tale om Birthe Kjær, der i den grad blev hyldet af publikum.

Formatet var fornyet. Det synes jeg er godt. Altså fornyelsen. Og at se så forholdsvis mange etablerede kunstnere vidnede om at DR er blevet mere ambitiøse. Like it or not, så skal det gerne medvirke til at skabe bedre resultater.

At vindersangen umindeskendeligt minder om en Ronan Keating en af slagsen, tror jeg ikke gør vores chancer mindre i den russiske storby. Max point fra Irland, England, Holland?

Glad for at se at DR på en innovativ måde forandrer Melodi Grand Prix brandet. Måske vil vores børn også føle sig tvangsindlagt til at se Melodi Grand Prix med deres børn om 10, 20, 30 år?

No comments: